Kakadu růžový 
(Eolophus roseicapilla)

V našem chovu je zastoupena mutace:

LUTINO


Výskyt ve volné přírodě:
Jejich domovinou je celá Austrálie, postupně byli zavlečeni i na Tasmánii.

Rozměry: kolem 35 cm

© 2017, Chov papoušků s.r.o. – všechna práva vyhrazena. Webové stránky vytvořila společnost Time2grow.cz

  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon